Ujedinjeni Arapski Emirati – Dubai

 • Specijalna ponuda
 • Doček Nove 2017. godine
 • Hoteli u gradu i na plaži
 • Direktan let iz Beograda
 • 29.12.2016. – 04.01.2017.

Program putovanja:

Prvi dan – Predviđeno poletanje aviona za Dubai letom FZ746 u 12.45h. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Dubai oko 20.55h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela, smeštaj i noćenje.

Drugi – šesti dan – Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti

Sedmi dan – Rani jutarnji transfer do aerodroma, predviđeno poletanje aviona za Dubai letom FZ745 u 10.00h po lokalnom vremenu. Posluženje u avionu. Predviđeno sletanje u Beograd oko 13.00h. Kraj programa.

SVI DODATNI TROŠKOVI:

45EUR avio takse; 14EUR izdavanje karata Fly Dubai avio kompanije; 75EUR UAE viza i boravišna taksa* (pogledati napomenu)

Dubai – kupanje cele godine

Ostale važne informacije

 • Avio prevoz redovnom linijom avio kompanije FLY DUBAI na relaciji Beograd – Dubai – Beograd;
 • Usluga povratnog transfera na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom; Usluga smeštaja i pratecih usluga u izabranom hotelu, na bazi izabranog broja noćenja
 • Usluge predstavnika organizatora putovanja ili predstavnika inopartnera na destinaciji na srpskom jeziku
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Troškove pribavljanja vize za UAE koji iznose EUR 75,00
 • Avio takse koje u trenutku objavljivanja programa iznose oko EUR 45,00 koje se placaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 10 dana pred put (placaju se u dinarskoj protivvrednosti – takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama)
 • Trošak izdavanja avio karata avio kompanije Fly Dubai iznosi EUR 14,00; *Boravišna taksa (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014. godine) koja se placa u hotelu na licu mesta (prilikom ulaska ili izlaska iz hotela, u zavisnosti od hotelskih pavila) i iznosi: hoteli 5* ili više AED 20,00 po sobi, po noci; hoteli 4*/4*lux AED 15,00 po sobi, po noci; hoteli 3*/3*lux AED 10,00 po sobi, po noci; hoteli 2*/2*lux AED 10,00 po sobi, po noci. U slucaju smeštaja u smeštajnoj jedinici sa više soba taksa se placa za svaku sobu pojedinacno (1,00 EUR – oko 5,00 AED)
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji – preporučujemo) Osiguranje od otkaza turističkog putovanja (preporučujemo) Osiguranje od krađe ili oštećenja prtljaga (preporučujemo) Osiguranje na ime troškova pomoći i povratka sa turističkog putovanja (preporučujemo)
 • Troškovi fakultativnih izleta u organizaciji inopartnera (prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika organizatora putovanja za kvalitet i cenu) Individualni i dodatni hotelski troškovi.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrđenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja može se izmeniti način plaćanja), kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master Card, Maestro), uplatom preko računa, na rate bez kamate kreditnim karticama Societe Generale Banke.
Za dobijanje viza za UAE potrebno je prilikom prijave priložiti pasoš i sliku u boji na skeniranje ili u visokoj rezoluciji u JPG formatu, skeniranu prvu stranu pasoša na kojoj se nalaze podaci putnika, kao i skeniranu sliku u boji, dimenzija za pasoš i poslati je preko e-mail adrese: dubaivisa@christiantour.rs. Iznos troškova viziranja se ne vraća u slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja UAE. Postoji mogućnost da imigraciono odeljenje UAE zahteva dodatnu dokumentaciju u zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja. Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi (dete do 2 godine 10kg i sklopiva kolica), a ručnog prtljaga 7kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja nema uticaja). Deca od 0-2 godine plaćaju 25 € i nemaju mesto u avionu, ni pravo na besplatan prtljag. Opisi i fotografije smeštajnih objekata i smeštajnih jedinica, zajedno sa doplatama i popustima, sastavni su deo ovog programa, a dostupni su i na veb stranici: www.ilgirodelmondo.rs
Raspodelu smeštajnih jedinica vrši isljučivo osoblje recepcije hotela, a sve dodatne zahteve i želje će se proslediti smeštajnom objektu, pri cemu Organizator putovanja ne garantuje i njihovo izvršenje, već samo naplaćenu uslugu. Ulazak u sobe je po pravilu posle 14h, izlazak iz sobe pretposlednjeg dana najkasnije do 12h. Svako koriščenje soba I usluga u hotelu van navedenog vremena iziskuje dodatna plaćanja direktno na recepciji hotela. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

 

Putnici su u obavezi da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i tokom trajanja turističkog putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije

 

(krađe, tuče…) već je to u iskljucivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se odmah treba obratiti. Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji odnosno ne obezbede validne putne isprave, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i otkaz iz navedenih razloga smatraće se otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

 

Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta, promene tarifa prevoznika i promene cene avio taksi. Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti koje nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
Organizator putovanja: CHRISTIAN TOUR d.o.o.
Licenca OTP broj 55/2015 od 15.12.2015
Il Giro del Mondo nastupa kao posrednik
Program broj 82/2016 od 14.11.2016. godine

Opisi hotela iz tabele

FIRST CENTRAL HOTEL SUITES 4*+ – Al Barsha
Lokacija:
Hotel je lociran u Tecom poslovnom centru, udaljen od aerodroma oko 35 minuta vožnje. Stanica metroa nalazi u neposrednoj blizini hotela udaljena oko 200 metara. Plaža: Hotel jednom dnevno obezbeđuje transfer do gradske plaže Jumeirah Beach Park, koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima. Ulaz na plažu se placa 5 dirhama (1 evro), a ležaljka i suncobran su oko 10 do 15 dirhama po osobi (2 do 3 evra). Ponedeljkom je na ovoj plaži dan poznat kao ladies day. Sadržaj: Recepcija, restoran, bar, fitness centar, bazen. Sobe: Studiji su površine od 20-40 m², sadrže kupatilo, LCD TV, klima ure_aj, mini bar, cajnu kuhinju, mikrotalasnu, telefon, internet. Medium apartmani su površine od 40-50 m², sadrže odvojenu dnevnu od spavace sobe kupatilo, LCD TV, klima ure_aj, cajnu kuhinju, ketler, mikrotalasnu, mini bar,mašinu za pranje veša, telefon.

HOLIDAY INN DOWNTOWN 4*- DEIRA
Lokacija
: Nalazi se u oblasti Deira, na samo 5km vožnje od međunarodnog aerodroma u Dubaiju i 1km od metro stanice Al Rigga. U neposrednoj blizini se nalazi Dubai muzej, pijace (gold i spice souk), Dubai Creek i moderni tržni centar Deira City Centar. Burj al Arab i Mall of Emirates se nalaze na oko 30 min vožnje. Sadržaj: Od ostalih sadržaja hotel ima dve sale za sastanke, fotokopirnicu, internet korner, usluge sekretarice, hemijsko čišćenje, salon lepote, otvoreni bazen na krovu, teretanu, saunu i parno kupatilo i sef (na recepciji). Bistro restoran na poslednjem spratu i lounge bar nude specijalitete iz celog sveta. Takođe je room service na raspolaganju 24 sata. Hotel nudi besplatan šatl prevoz do javne Al Mamzar plaže (oko 8km) i City Centar mall-a (oko 2.5km) nekoliko puta u toku dana.Sobe: Hotel je renoviran 2009 godine i ima 8 spratova. Idealan za poslovne i sve ostale tipove gostiju. Poseduje 139 moderno opremljenih soba koje poseduju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, radni sto, telefon, SAT LCD TV i internet (wi-fi i kablovski uz doplatu), sef, minibar, neke sobe imaju i mali frižider i aparat za kafu ili čaj.

HYATT REGENCY DUBAI CREEK 5* – Dubaio Creek
Lokacija:
Ovaj moderno i luksuzno opremljen hotel nalazi se u Deiri, na renoviranoj promenadi. Lagana šetnja ga deli od pijace zlata i pijace začina i tekstila, a 7 km je udaljen od centra grada. Sadržaj: Hotel sadrži nekoliko restorana: italijanski restoran, Miyako japanski restoran, Shahrzad iranski restoran, The Kitchen. Gostima je na raspolaganju i više barova: The Bar, The Lobby Lounge, Carpenter’s Bar, Hibiki muzički bar, The Premiere, Snack bar pored bazena i Frosty’s.Od ostalih sadržaja hotel ima fitnes i spa centar, golf teren, bazene, usluge prevoza limuzinom, rent a car, usluge čuvanja dece, menjačnicu i butike. Sadržaj soba: Hotel ima 414 soba i apartmana sa pogledom na persijski zaliv ili Dubai Creek. Svaka soba je modernog dizajna, ima klimu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, fen za kosu i radni sto.

Hotel AL Khoory Executive 3* – Dubai City
Lokacija: Hotel je otvoren 2011. godine i odlično je pozicioniran, nalazi se oko 9km od poznate Kite Jumeirah javne plaže i svega par minuta vožnje do Burj Khalife i Dubai mall-a.Sadržaj: Restoran, bar (ne služe alkoholna pića), menjačnica, teretana, sauna, room service dostupan 24 h, doktor na poziv, wi-fi internet (uz doplatu 5€ dnevno)Sobe: Hotel ima ukupno 208 soba i to Superior (oko 22m2), Deluxe (oko 25m2), Executive (oko 29m2) i Suite (oko 48m2). Sve su moderne i komforne sa sefom, mini barom, telefonom, fenom, sat LCD TV, Wi-Fi internetom, klima uređajem i opremom za kafu i čaj.Plaža: Hotel se nalazi oko 9km od Kite Jumeirah javne plaže (oko 4-5€ taksijem) (plaža koja se nalazi najbliže hotelu se renovira i zatvorena je za kupače do daljnjeg)
Grand Bellevue 4* – Al Barsha
Lokacija: Hotel se nalazi u delu Tecom na 5 minuta vožnje od Internet City-ja i Media City-ja. Atraktivna lokacija omogućava gostima hotela da budu u blizini svih glavnih aerodroma, tržnih centara, plaža, turističkih atrakcija i centralnih poslovnih oblasti. Plaža: Plaža Jumeirah se nalazi na 4 km od hotela. Sadržaj: Hotel ima besplatni wi-fi internet u svim delovima, restoran, fitnes centar, saunu, SPA centar, otvoreni bazen, menjačnicu, prostoriju za odlaganje prtljaga, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), sale za sastanke, besplatan parking. Sobe: Grand Belle Vue nudi svetle studije otvorenog tipa i jednosobne i dvosobne apartmane sa delom za sedenje, kupatilom, komplet opremljenom kuhinjicom, LCD TV-om, klima uređajem, sefom i WI FI internetom.

Saffron Boutique 4* lux – Deira
Lokacija: Saffron Boutique Hotel se nalazi u oblasti Deira u Dubaiju, na 10 min vožnje od aerodroma. Sadržaj: Gostima su takođe na raspolaganju sauna, đakuzi, masaža, bazen sa kontrolisanom temperaturom vode, teretana, 2 restorana. U sklopu hotela nalaze se dva restorana koja poslužuju internacionalne specijalitete. U baru se gosti mogu osvežiti domaćim i stranim pićima. Sobe: Ovaj hotel nudi prostrane sobe koje se mogu uvrstiti među najveće u kategoriji hotela sa 4 zvezdica. Sve sobe su moderno dizajnirane, i nude pogled na grad. Opremljene su satelitskom televizijom, klima uređajem, mini barom, peglom i daskom za peglanje, aparatima za spremanje čaja i kafe, fenom za kosu. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom i tuš kabinom.

HOTEL PULLMAN JUMEIRAH LAKES TOWERS 5*- DUBAI
Nalazi se u centralnom delu Dubaija u dinamičnom području. Internacionalni aerodrom Dubai se nalazi 30-tak minuta vožnje od hotela, moguće je organizovati aerodromski šatl (na upit). Dubai Marina se nalazi na 600 metara od hotela. Hotel: recepcija, biznis centar, čuvanje dece (na upit), parking, menjačnica, otvoreni bazen, sauna, fitnes centar, SPA i wellness, bar, restoran, sef, besplatan bežični internet u celom hotelu. Sobe: Sve sobe imaju pogled na centar Dubaija i Dubai Marinu. Sve sobe sadrže flat-screen TV, mini bar, aparat za kafu, kupatilo sa tušem i kadom.

HOTEL NASIMA ROYAL 5*- DUBAI
Ovaj hotel sa 5 zvezdica smešten je na izvanrednoj lokaciji na Šeik Zajed Roudu i gleda na Svetski trgovinski centar u Dubaiju. Hotel je udaljen samo 5 minuta vožnje od tržnog centra Dubai Mall i plaže Džumeira. Do Međunarodnog aerodroma Dubai može se stići za 15 minuta vožnje. Destinacija Trgovački centar 1 (Trade center 1) je odličan izbor za putnike koje zanimaju biznis, hrana i luksuzni šoping. Hotel: recepcija, restorani azijske i internacionalne kuhinje, bar, noćni klub, fitnes klub sa uslugom ličnog trenera, luksuzni SPA centar Zen, otvoreni bazen sa pogledom na plažu Džumeira, besplatan bežični internet u celom hotelu. Sobe: Hotel nudi 471 moderno uređenu sobu i apartmane tipa „suite“ sa mermernim ulazom i enterijerom u živopisnim bojama. Pogodnosti u svim smeštajnim jedinicama obuhvataju besplatan brzi bežični internet, flat-screen LCD TV i baznu stanicu za iPod sa alarmom. Smeštajne jedinice imaju veliko kupatilo sa luksuznim toaletnim priboroom

Lotus Grand Hotel Apartments – Deira
Lokacija: Lotus Grand Hotel se nalazi u Deiri na samo 3 km od međunarodnog aerodroma u Dubaiju. Sadržaj: Ima restoran u kome se služe jela velikog broja različitih svetskih kuhinja, šoping arkadu i bazen na krovu sa pogledom na grad. Hotel Lotus Grand Hotel Apartments ima i zdravstveni klub sa kompletno opremljenom teretanom, đakuzijem, saunom i parnim kupatilom. Hotel vam nudi i odvojeni bazen za decu i uslugu čuvanja dece. Sobe: Elegantno opremljeni apartmani sa 1, 2 i 3 spavaće sobe imaju balkone, dobro opremljenu kuhinju sa šporetom, mikrotalasnom pećnicom, frižiderom, tosterom, aparatom za kafu i čaj i posebno kupatilo za svaku od spavaćih soba. Veliki dnevni boravak ima SAT TV, telefon, radio, DVD player, WI FI internet. Tu su još i pegla, fen, bademanti i papuče, veš mašina, sef, klima uređaj.

Bin Majid Beach Hotel 4* – Ras Al Khaimah
Lokacija: Hotel se nalazi na 800 metara dugačkoj privatnoj peščanoj plaži, okružen zelenilom, sa raznim sportskim sadržajima, barovima i restoranima. Nalazi se u emiratu Ras Al Khaimah, na obali persijskog zaliva. Udaljen je oko sat vremena vožnje ili 80km od međunarodnog aerodroma u Dubaiu, a na 2km je od akva parka u Ras Al Khaimah-u. Idealan je za goste koji žele miran odmor. Sadržaj: Gostima je na raspolaganju ukupno 6 restorana sa internacionalnim, orijentalnim i zapadnjačkim specijalitetima i 4 bar kluba, a od dodatnih sadržaja poseduje spoljašnji bazen olimpijske veličine, teren za odbojku na plaži, fitnes centar. U blizini hotela postoji centar specijalizovan za sportove na vodi. Sobe: Gostima su na raspolaganju konforne i lepo dekorisane chalete (kućice) koje imaju pogled na grad ili more, sa drvenim nameštajem, kupatilom sa tušem, 24 h room servisom, klima uređajem, mini-barom, sat TV, direktnom telefonskom linijom i sefom

HABTOOR GRAND BEACH RESORT & SPA DUBAI 5*- DUBAI
Lokacija: Smešten je na samoj Jumeirah plaži, u blizini Dubai Marine (oko 3 min hoda) i velikih tržnih centara. Udaljen je 30 minuta od međunarodnog aerodroma.Hotel: Poseduje 12 tematskih barova i restorana, 2 bazena, sadržaje za decu (tobagane i mini klub), uređene vrtove, veliku peščanu plažu, 4 teniska terena (besplatno korišćenje terena za goste hotela, plaća se iznajmljivanje opreme), fitnes centar, terene za fudbal i odbojku na pesku, SPA centar.Sobe: Hotel ima 446 soba i apartmana. Postoje dve vrste soba: Garden resort (depadansi sa pogledom na baštu) i Tower sobe (u kulama sa pogledom na more (uz doplatu) ili na ulicu Sheikh Zayed Road). Poseduju velika i prostrana kupatila, LCD SAT-TV, DVD plejer, klima uređaj, internet (uz doplatu) sef, mini-bar, peglu i dasku za peglanje i aparat za kafu.Plaža: Nalazi se na Jumeirah plaži, gde ima svoj deo (oko 5 minuta hoda od hotela, postoji mogućnost prevoza buggy-em do plaže), ležaljke i suncobrani se ne plaćaju.

Armada Blue Bay 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u srcu Jumeirah Lake Towers-a. Lociran je preko puta Emirates Hills-a a prednost mu pruža blizina svetski poznatog Dubai Mall-a, Dubai Marine, kao i poslovnih, finansijskih i urbanih jezgara grada. Od Međunarodnog aerodroma je udaljen 15 minuta, a od Jumeira Beach plaže  5 minuta lagane vožnje.Sadržaj: Hotel raspolaže sa 78 soba, koje su Deluxe, Junior Suite i Senior Suite kategorije. Sve su uređene i opremljene do najsitnijih detalja. Deluxe sobe omogućuju maksimalan komfor kao i pogled na prelepu panorama grada. Hotel raspolaže sa dva restorana , wellness i SPA centrom, spoljašnjim bazenom, dok je WiFi besplatan u zajednickim prostorijama. Sadržaj soba: Sobe su opremljene : klima uređajem, LCD TV-om, telefonom, mini-barom, kupatilom, fenom za sušenje kose, kadom ili tuš kabinom.

HOTEL MOWENPICK BUR DUBAI 5*- DUBAI
Hotel se nalazi u Sheikh Zayed ulici na broju 1, što govori da je u poslovnom centru Dubaija i na 10 km od aerodroma. U blizini hotela nalaze se Wafi Mall, World Trade Center(Svetski trgovinski centar) i Dubai International Conference Center (Međunarodni konferencijski centar Dubaija). Hotel: Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana (glavni, indijski i libanski), 3 bara, noćni klub, Starbucks Cafe, fitnes centar, bazen sa kontrolisanom temperaturom vode, sauna, biznis centar, kozmetički i frizerski salon, nekoliko luksuznih prodavnica. Organizovan je besplatan šatl bus do plaže. Sobe: Hotel poseduje 255 soba. Sve sobe su luksuzno opremljene sa king size krevetom i posteljinom od najfinijeg egipatskog pamuka, ormari su od drveta kruške, sa direktnom telefonskom linijom i touch screen aparatom, bezičnim internetom (uz doplatu), SAT TV sa flat ekranom, radnim stolom, mini barom. Kupatila su opremljena porcelanskim umivaonikom, TV ekranom i kadom od stakla, internet.